• page_banner

Saluran baja

  • s235JR  s275jr  s275jo  s275j2 s275j2g3 s355jr s355j2g3 steel channel

    s235JR s275jr s275jo s275j2 s275j2g3 s355jr s355j2g3 saluran baja

    1.Bagian melintang baja saluran kerung

    2 .saluran baja lebar leg luhur jeung handap nyaéta modél spésifikasi sarua anu dinyatakeun ku jangkungna mm) x lebar leg (mm)

    X ketebalan cangkéng (mm).

    3 . saluran baja ngajadikeun yayasan plat Ark lolobana, masih boga bracket tetep ngadagoan, lamun pembangkit listrik, gardu listrik plat Ark

    yayasan.