• page_banner

Tentang Kami

Liaocheng Delly Metal Bahan Co., Ltd.

Liaocheng delly metal materials Co., LTD perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi Liaocheng, kaléreun jalan tol Jinan Handan, kuloneun Beijing Jiulong Railway, 50 menit drive ti Jinan, ibukota Propinsi Shandong, ngan ukur peryogi langkung ti 3 jam pikeun ngahontal. palabuhan internasional Qingdao. kalawan lokasi geografis punjul sarta angkutan merenah.

Usaha utama perusahaan

2

Standar Éropa, Inggris standar sudut baja, pelat baja. tube pasagi, tube pasagi, buleud baja, strip baja, H-beam, 1-beam, saluran baja jeung products.Materials séjén: s235jr, s235jos275jr, s275j0s275joh, s355jr, s355j0.s355j0h. s355j0w. s355nl, s355ml, runtuyan s450j0. standar produk: bsen10025 / 2-2004, bsen10210 / 2-2006, bsen10219-2-2006, bsen10204-3.1-3. 2 syarat sertifikasi.

Pausahaan saluyu jeung kualitas kahiji, taat kana prinsip, jujur ​​jeung dipercaya. prinsip customer munggaran ka konsumén pikeun ngahontal jaminan kualitas produk. Ngaliwatan harc

gawe, konsumén urang téh sakuliah nagara jeung geus miboga reputasi alus tur mulang. Kalayan dukungan seueur palanggan sareng kerja keras staf kami, perusahaan ayeuna aya dina umur emas pangwangunan perusahaan. Dina prosés pangwangunan anu bakal datang, kami daék gawé bareng sareng para nasabah pikeun nyiptakeun kacemerlangan

Pangwangunan perusahaan sareng tim

Perusahaan kami diadegkeun dina 2010, saatos langkung ti 10 taun pangwangunan, perusahaan parantos janten pamimpin dina baja standar Éropa sareng industri baja standar Inggris, sareng ngawangun tim perusahaan anu unik. Tim kami henteu ngan di forefront industri baja dina watesan téhnologi, tapi ogé nengetan paménta konsumén. Kalolobaan urang geus kalibet dina industri baja pikeun leuwih ti 10 years.so urang bisa kalayan gampang ngarti kaperluan konsumén. Urang boga pamahaman tepat jenis, bahan, pamakéan, spésifikasi jeung aspék séjén tina baja. Produk kami diékspor ka Asia Tenggara, Koréa Kidul, Amérika Kalér sareng Kidul, Wétan Tengah sareng nagara sareng daérah anu sanés. Loba dipaké dina industri konstruksi, industri minyak, manufaktur mesin jeung widang lianna. Kusabab jasa profésional sareng kualitas produk kami di tempat  

4

Kami pisan profésional dina kinerja sarta nguji baja baku Éropa sarta produk baja baku Britania. Kami gaduh bengkel urang sorangan, uji laboratorium, tim logistik koperasi, ngabentuk jasa hiji-eureun dina industri baja. Urang terus innovate sarta ngaronjatkeun téhnologi sarta jasa kami pikeun minuhan paménta konsumén urang pikeun baja standar Éropa sarta produk jeung jasa baja baku Britania.  

Konsep tim

1

parusahaan adhering kana integritas, baku, prinsip efisien gawé, kalawan téhnologi jeung jasa pikeun meunang pasar, jasa pikeun ménta reputasi, dedicated ka nyadiakeun konsumén urang kalawan kualitas, efisien, produk jeung jasa gancang.  

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan perusahaan kami, anjeun tiasa ngantunkeun pesen atanapi ngirim email ka kami. Kami bakal uih deui ka anjeun sareng ngabéréskeun masalah dina waktosna  

Kasus proyék

1. 2015 pangwangunan bandara Kuwait

2.2017 konstruksi proyék torowongan Singapura

3. Proyék témbok curtain Pamaréntah Hongkong di 2010

4.2020 London GRG proyék pangwangunan

5. Proyék konstruksi struktur baja tina Liaocheng Budaya Square

6. Proyék konstruksi gimnasium Liaocheng

Menara sinyal 7.5g dina 2020

8. Pangwangunan struktur baja di Singapura dina 2020

5